Untitled
17 feb 2017
week 192: 10 t/m 16 februari

Laura heeft het fijn gehad op de Peuterspeelzaal op 10 februari. Toen ik haar ophaalde, kwamen er héél kleine vlokjes sneeuw naar beneden. Laura keek naar buiten en zei: “ik durf niet te lopen!”; toen ik vroeg waarom niet, zei ze: “omdat er zoveel sneeuw ligt!”. We hebben boodschappen gedaan en daarna zijn we gezellig in de schoolbieb bij Bas op school op een zitzak neergeploft en heb ik Laura boekjes voorgelezen. Bij de lunch zei Laura dat ze zich niet lekker voelde. Bas vroeg: “heb je het dan steeds warm en koud?” “Ja!” zei Laura. “En klopt je hart ook sneller?” “Ja!”, zei Laura. “Dan weet ik wat je hebt: dan ben je verliefd!”  Na school kwamen Agnes, Lisa en Tim op bezoek. De kindjes hebben fijn gespeeld en Lisa en Tim wilden niet mee naar huis .
Op 11 februari zijn we met zijn vieren bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Het was gezellig en Bas, Laura en Eline hebben weer flink geknutseld. Bas en Laura hadden een Liliputter gezien. Laura zei dat die meneer niet genoeg melk gedronken heeft  (ik zeg altijd dat melk heel gezond is, omdat daar je botten goed van kunnen groeien).
Op 12 februari zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique en Lars waren er ook. Bas en Laura waren erg druk vandaag…
Er kwam op 13 februari een aannemer op bezoek voor een gesprek over de aanbouw. Laura heeft lief bij ons aan tafel zitten knutselen en op mijn telefoon spelletjes gedaan. We hebben gezellig met Mark nog een boterham gegeten, waarna Mark voor zijn werk naar Zweden vertrok en Laura en ik naar De LunchClub gingen. Ook hebben we vandaag voor de eerste keer ingevallen bij de schoolbieb; daar staan tijdens de openingstijden 3 leerlingen uit groep 8 en één ouder. Laura had het al snel voor elkaar dat een van de jongens uit groep 8 haar aan het voorlezen was . Opa en oma Van Aerle zijn gezellig nog even op bezoek geweest en daarna zijn Laura en ik Bas op gaan halen, die bij Jule aan het spelen was. We hebben met zijn drietjes gegeten, Bas en Laura hebben nog even geknutseld en daarna zijn ze lief gaan slapen.
Laura vond het weer leuk op de Peuterspeelzaal op 14 februari. We zijn ook vandaag weer overgebleven met De LunchClub. Laura had van Anne-Marie (een andere overblijfmoeder) een vestje gekregen, waar ze heel blij mee is. Na school hebben Bas en Laura fijn buiten gespeeld. Na het avondeten hebben we met zijn drietjes op de Wii gekart. Daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.
Op 15 februari hebben Laura en ik ’s morgens vroeg het Wijkgebouw versierd voor de Carnavalsmiddag van Kinderspel. Na de lunch hebben we onze carnavalskleren aangetrokken en heb ik Bas en Laura geschminkt. Daarna zijn we naar het wijkgebouw vertrokken. Het eerste uur konden de kinderen het muizenspel en een spel met ballonnen spelen, een snoepketting maken, zich laten schminken, een glittertatoeage laten zetten en een bord op een stokje beplakken en versieren als soort van masker. Het tweede uur waren de Raad van Elf, de Prins en Prinses en de Dansmarietjes van groep 8 er! De dansmarietjes traden op en daarna werd er flink gehost. Het was erg leuk! Bas en Laura hebben fijn nog even buiten gespeeld toen wij op aan het ruimen waren. Na het eten hebben Bas en Laura fijn nog een tijdje in bad gespeeld.
Op 16 februari kwam er ’s morgens nog een aannemer om te kijken voor de aanbouw. Laura is lief geweest. Daarna zijn we overgebleven met De LunchClub. Na school zijn Bas en Laura fijn in de tuin gaan spelen, totdat er aan de brievenbus geklepperd werd: Tijn en Femm stonden voor de deur, want die wilden met Bas en Laura komen spelen. Bas en Laura waren erg druk en renden steeds door de kamer heen en weer. Na het avondeten hebben we met zijn drietjes nog op de Wii gekart en daarna hebben oma Van Aerle en tante Maartje Bas en Laura in bed gelegd, omdat ik weg moest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative